Skip to content

Zingen betekent plezier en ontspanning

Even ontsnappen aan de werkelijkheid die soms heel zwaar kan zijn door het leven met of na kanker. Zo ontdek je dat dat je meer bent dan je ziekte alleen. Door zingen ervaar je wat je nog wel kunt. Zingen in het Samen sterk koor geeft kracht, troost en steun en werkt helend.

Onder leiding van dirigent Bert Weijdema zingen we pop en jazz, levensliederen, wereldmuziek, romantisch en klassiek werk. Soms expressief en swingend, soms ingetogen en verstild.

Ben je direct of indirect geraakt door kanker? Dan kun je bij ons koor komen zingen en voel je jezelf mentaal en muzikaal gesteund. Je bent van harte welkom om gratis een keer een kijkje te komen nemen en te luisteren op onze repetities op woensdagochtend. Dat is van 10.00 tot 12.30 uur in de even weken in het Samen sterk huis aan de Wilhelminaweg 12 in Woerden.

Deelname is het eerste halfjaar gratis. Eenmaal aangemeld, verwachten we wel dat je voor langere tijd koorlid blijft, je werkt immers met elkaar ergens naartoe, zo mogelijk naar optredens die we proberen te regelen.

Aanmelden kan bij het Samen sterk huis via 06-14004496 of info@samensterkhuis.nl.

Het koor werd ooit opgericht door Kanker in Beeld die zich inzet voor creatieve expressie activiteiten voor mensen die geconfronteerd zijn met kanker zoals zingen, beelden, spelen en dansen.

Back To Top