Skip to content

Anderen ontmoeten die nog volop aan het werk zijn

Eenmaal per maand is er een avond speciaal voor mensen die geraakt zijn door kanker maar overdag moeten werken. Ze komen op derde donderdag van de maand bij elkaar om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kopje koffie of thee. Vaak is er wel een speciale activiteit.

Zo zijn de deelnemers al eens creatief aan de slag gegaan met bijenwas en sloegen ze samen aan het bakken in de mooi uitgeruste keuken van het Samen sterk huis. Tijdens deze gezellige activiteiten komen de gesprekken vanzelf op gang. Waar loop jij tegenaan op het werk, houd je het vol en zo ja, op welke manier? Op andere avonden gaan de gesprekken wat meer de diepte in, bijvoorbeeld tijdens de workshop over Positieve Gezondheid of met het Gebroken Hartritueel.

Mensen die nog volop in het arbeidzame leven staan hebben behoefte aan het uitwisselen van hun specifieke ervaringen en dat kan tijdens deze avonden. De avonden staan onder leiding van de vrijwilligers Marian van Ieperen en Mieny Severs en af en toe een andere vrijwilliger voor een speciale activiteit.

Back To Top