Skip to content

Ontspannen

In het Samen sterk huis bieden we ook diverse activiteiten aan met als doel te (leren) ontspannen. Hieronder vallen bijvoorbeeld meditatie & mindfulness, reiki, Yoga Nidra, wedromen tijdens een mindfulness video die je via een 3D-bril bekijkt, ontspannen tijdens een klankschalenconcert of een voetmassage. Deze activiteiten maken dat je helemaal tot rust komt zonder er zelf iets voor hoeven te doen. Zo kun je tijdens een voetmassage heerlijk relaxen, een beetje wegdromen terwijl je voeten een verkwikkende behandeling krijgen. Na de eerste keer wil je zeker nog eens! Voor deze activiteiten moet je je vooraf wel even inschrijven.

Naast luisteren naar muziek is zelf zingen ook enorm ontspannend. Aan ons Samen sterk huis is het van oorsprong Zingen voor je leven koor verbonden. Iedere woensdag in de even week oefent dit koor van 10.00 toto 12.30 uur in ons huis. Als je zin hebt om mee te doen? Bel of mail ons gerust, dit Samen sterk koor kan nog wel wat muzikale ondersteuning gebruiken.

Er worden regelmatig filmmiddagen georganiseerd in het Samen sterk huis. De film wordt eerst gezamenlijk bekeken en daarna vindt er een nazit plaats om de film te bespreken. De films variëren van drama, humor tot films die zich richten op het thema kanker.

Ieder leest een eigen boek en vertelt hierover, deelt zijn of haar leeservaringen met de groep tijdens deze 6-wekelijkse bijeenkomst.

Back To Top