Skip to content

Webinar kanker en werk

Uitnodiging Webinar 'Kanker en de gevolgen op werk, financiën en loopbaan'

Stichting Huis aan het water organiseert op 15 december van 19.00 – 20.30 uur een webinar over kanker en de gevolgen op werk, financiën en loopbaan. Een online bijeenkomst, die u thuis op uw laptop, computer, tablet of mobiele telefoon kunt volgen. Vanaf 19.00 uur zitten Marian Tol (financieel adviseur), Caroline van den Berg (loopbaanadviseur) en Manuela Hoogstraaten (re-integratieadviseur) voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt voorafgaand aan de webinar uw vragen indienen door een emailbericht te sturen naar info@stichtinghuisaanhetwater.nl Dan maken wij van tevoren een selectie van de vragen die via de email bij ons zijn binnengekomen. Tijdens de webinar kunt u ook vragen stellen. Maar er zal waarschijnlijk te weinig tijd zijn om alle vragen te beantwoorden. Zorg er voor dat u bij aanmelding uw vraag of vragen stelt. Aanmelden kan via info@stichtinghuisaanhetwater.nl onder vermelding van webinar Kanker en werk.

De bijeenkomst verloopt via het programma ZOOM. Mocht u willen deelnemen aan deze bijeenkomst, laat het ons weten dan sturen wij u een link. Via deze link heeft u toegang tot de webinar zonder dat u iets hoeft te installeren.

Meer informatie op Huis aan het Water

Back To Top