Skip to content

Gasten

Het Samen sterk huis is een plek om gewoon even binnen te lopen. Een plek om op verhaal te komen of je verhaal te vertellen. Alles is erop gericht om je te laten ervaren hoe je ondanks je ziekte midden in het leven kunt blijven staan. Hoe je daarin de balans kunt (her)vinden. Je bent heel hartelijk welkom voor een gesprek, zomaar een kopje koffie, informatie of ontspannende activiteiten. We bieden een gevarieerd activiteitenprogramma en deelname is gratis, met uitzondering van het koor.

Partners, familieleden en vrienden van mensen met kanker kunnen eveneens met hun vragen en ervaringen in het Inloophuis terecht, want ook voor hen heeft de situatie immers ingrijpende gevolgen.

Daarnaast heeft het Samen sterk huis ook iedere eerste woensdag van de maand aandacht voor de allerkleinsten die te maken krijgen met kanker in het gezin. Voor hen is er de Kidsclub!

Op de laatste vrijdag van de maand is er de mannenochtend. Na het drinken van een kop koffie in ons Samen sterk huis, gaan ze vaak op pad voor een bedrijfsbezoek.

Voor mensen die een dierbare hebben verloren, is er in het voorjaar en in het najaar een serie van zes bijeenkomsten van de Rouw Ontmoetingsgroep.

Interview met Loes van Duijl

Interview met Mirjam van der Landen

Lees ook Verhalen van gasten.
In de verhalen van voor 1 mei 2023 wordt nog gesproken over het Inloophuis ‘Leven met kanker’.

Back To Top