Skip to content

Activiteitenprogramma november en december

Het activiteitenprogramma voor november en december is klaar en er staan weer diverse nieuwe dingen op. Zo is er een avond voor werkenden die te maken hebben met kanker, een avond voor AYA’s, mensen tussen de 20 en 40 jaar met als thema: ‘wat doet kanker met je op jonge leeftijd’ en een avond over het thema vermoeidheid.

Verder starten we met ochtenden voor mensen die niet meer beter worden, die palliatief zijn: ‘Leven in Tussenland’. Hoe doe je dat, leven als je weet dat je niet meer beter wordt. Hoe reageert je omgeving? Hoe blijf je zelf overeind? Waar ben je bang voor? Zijn er losse eindjes in je leven? Wat is er op praktisch gebied nog te regelen? Praten met lotgenoten kan heel fijn zijn. Per keer wordt bekeken wat het onderwerp van de ochtend wordt. De bijeenkomsten staan onder leiding van Baaike Brand en Evelien de Gier en zijn voor iedereen die weet dat hij of zij niet meer beter wordt, behoefte heeft aan een luisterend oor, wil horen hoe anderen in deze fase met bepaalde zaken en gevoelens omgaan.

Op zaterdag 18 november is er tussen 10.00 en 16.00 uur een boekenruilbeurs, voor iedereen die mar wil, een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons Samen sterk huis.

Meer informatie via 06-14004496 of info@samensterkhuis.nl.

Back To Top