Skip to content

Bijzondere ochtend met kerststukjes en een cheque

 

Bijzondere ochtend met kerststukjes en een cheque

Woensdagochtend 12 december 2018 gaat de boeken in als een drukke, gezellige en vooral bijzondere ochtend. Bij ons Inloophuis vond de aftrap plaats van de Actie kerstwens Woerden, waarbij inwoners een kerstwens voor een ander kunnen indienen. Op deze bloemschikochtend maakten de gasten niet alleen kerststukjes voor zichzelf maar ook voor een ander en Kerstwens Woerden zorgt dat ze op de juiste plek komen. ook wethouder George Brecht deed dapper mee en sprak ondertussen met onze gasten.

Er was zoveel belangstelling voor het kerststukjes maken dat er boven in twee shifts gewerkt werd en ondertussen was er beneden ruimte voor Patrick van Schaik die een deel van de opbrengst van de verkoop van zijn boek Hersenkreukels kwam overhandigen, een cheque met daarop een bedrag van maar liefst 800 euro onze voorzitter Adri van Montfoort met genoegen in ontvangst.

Er was volop aandacht in de pers, zo plaatste In de Buurt Woerden een prachtig artikel met vrijwilliger Ineke Burggraaf als insteek en het AD plaatste een mooie foto, zie hieronder.

Op onze Facebookpagina, vind je nog veel meer foto’s en reacties.

 

 

Back To Top