Skip to content

Culturele zondagmiddag met muziek

Culturele zondagmiddag met muziek: Back tot he sixties

Zondagmiddag 25 augustus is er in het inloophuis ‘Leven met kanker’ een culturele muzikale middag getiteld ‘Back to the Sixties’. Aan gasten van het inloophuis is gevraagd of zij voor hen belangrijke muziek uit de jaren 60 en 70 wilden doorgeven. Er zijn uiteindelijk 100 mooie nummers aangeleverd.

Populair is de muziek van de Beatles, de Rolling Stones, net als nummers van Elvis Presley, Chubby Checker, Van Morrison, John Denver, Ricky Nelson, Shocking Blue, The Beegees, The Animals, Otis Redding, Johnny Cash en nog vele andere artiesten. Hieruit is een mooie selectie tot stand gekomen. De muzikanten hebben vele oefenmiddagen besteed om de nummers zo goed mogelijk te kunnen vertolken. Deze middag treden op Nicole Sanders, Sandra Paardekoper, Willem Jacobs, Erwin Voogd, Harry van Dijk, Erwin van der Bij, Dick Fokke en Roel van der Bij. Tussen de optredens door wordt er ook muziek gedraaid.

Verzoek aan de gasten en bezoekers om in een 60/70 jaren outfit te komen. Dit is niet verplicht.

Deze middag begint om circa 13.30 uur en duurt tot circa 17.30 uur. De inloop is vanaf 13.00 uur. De toegang is gratis. Voor nieuwe bezoekers is er in de pauze een rondleiding met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’, Wilhelminaweg 12 in Woerden.

Back To Top