Skip to content

Vanaf 11 januari: Doe mee met het koor ‘Zingen voor je Leven’

In januari en februari oefent het Utrechtse Zingen voor je Leven koor op vier woensdagochtenden in Inloophuis ‘Leven met kanker’. Dat is op 11 en 25 januari en 8 en 22 februari 2023. Het koor bestaat sinds 2011, is door corona flink geslonken en zocht de samenwerking met ons Inloophuis. Mogelijk is dit koor een blijvertje in Woerden.

 

Het koor Zingen voor je Leven is een initiatief van Kanker in Beeld. In verschillende plaatsen in Nederland bestaan dergelijke koren. Zingen betekent voor heel veel mensen plezier en even ontsnappen aan de werkelijkheid die soms heel zwaar kan zijn door het leven met en na kanker. Het Utrechtse Zingen voor je leven koor had na het stoppen van het Utrechtse Inloophuis geen echte verbinding meer met de doelgroep en na corona waren er nog maar negen leden over. Vandaar dat zij in Woerden aanklopten. Op woensdag 16 november was een proefzangochtend waaraan zo’n acht gasten en vrijwilligers van Inloophuis ‘Leven met kanker’ meededen. Een zeer geslaagde ochtend dus en reden waarom het koor nu echt van start gaat in januari en februari.

 

Iedereen die met de ziekte kanker te maken heeft kan meedoen, wel voor alle vier de keren want je bouwt iets op met elkaar. In tegenstelling tot andere activiteiten van het Inloophuis, zijn hieraan wel kosten van 6,50 per keer verbonden omdat dit koor onder leiding staat van professioneel dirigent Bert Weijdema. Dit kan per keer contant of via een Tikkie betaald worden.

Deze oefenochtenden vinden plaats in Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg 12 te Woerden op de woensdagen 11 en 25 januari, 8 en 22 februari van 10.00 tot 12.30 uur met daartussen een half uur pauze. Inlopen kan vanaf 9.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan per telefoon via 06-14004496), per email: info@inloophuislevenmetkanker.nl of in het Inloophuis, tijdens openingstijden.

Back To Top