Skip to content

Feestelijke finale van Robs Kaastour 30 september

Het is zo’n vijf maanden geleden dat we Rob van Hoogdalem uitzwaaiden op het Kerkplein. Nu gaan we hem op ditzelfde Kerkplein in Woerden weer welkom heten na zijn reis door het land en wel op zaterdag 30 september om 11.00 uur. Het programma duurt tot circa 12.15 uur en bevat diverse toespraakjes, muzikale begeleiding bij binnenkomst door Excelsior, tussendoor zingt ons Samen sterk koor enkele liedjes en er is een veiling.

Veiling
Er is een bijzonder en speciale veiling van onder ander de wagen waarmee Rob door het land reisde, het klapstuk van de veiling. Daarnaast zijn er ook diverse kunstwerken en andere zaken om op te bieden met de opbrengst geheel voor ons Samen sterk huis. Veilingmeester is André van der Heijden van Purple Haze die dit graag en belangeloos voor ons en voor Rob doet.

Van harte welkom
We nodigen jullie dus van harte uit om dit moment mee te beleven en Rob een warm onthaal te geven. We staan zelf met een kraam op de markt waar we jullie ook heel graag ontmoeten. Je kunt onder andere intekenen voor een prachtige bundel met twintig winterse verhalen die vanaf 21 oktober te koop is. Ook hier geldt weer: de opbrengst is voor ons Samen sterk huis. Verder willen we het Samen sterk koor flink onder de aandacht brengen.

Zien we jou ook op 30 september?

Back To Top