Skip to content

Wegwijzers voor je leven na kanker donderdag 10 maart

Op donderdagavond 10 maart om 19.30 uur verzorgt Martha Rijkmans in Inloophuis ‘Leven met kanker’ een ‘Lezing over het thema ‘Wegwijzers voor je leven na kanker’.

De diagnose kanker zet je wereld op zijn kop. Maandenlang ben je gefocust op onderzoeken en behandelingen. Op alles wat nodig is om te overleven. Je had gedacht dat het nu klaar zou zijn, dat je weer gewoon zou kunnen leven, maar dat valt tegen. Je bent in een nieuwe fase beland, de fase van herstel. Je lichaam wil nog niet wat jij wilt en je emoties gaan alle kanten op. Het lijkt wel alsof je niet meer onbezorgd blij kunt zijn. Diep van binnen voel je de onzekerheid en regelmatig knaagt de angst voor terugkeer. Je bent veranderd op een manier die je soms zelf niet begrijpt, laat staan je omgeving. Je wilt hier goed uitkomen, beter en sterker, maar je weet niet hoe.

In deze interactieve lezing ontdek je hoe je weer grip kunt krijgen op je leven. Dat je er niet ‘overheen’ hoeft te zijn om je leven op te bouwen. Dat je hier sterker uit kunt komen en volop van het leven kunt genieten. Martha geeft je niet alleen informatie, maar ook praktische handvatten om na deze avond zelf mee aan de slag te gaan.

Deze avond is geschikt voor mensen die kanker hebben (gehad), maar ook voor partners. De positie van de partner wordt niet specifiek belicht, maar deze avond kan hen wel helpen hun dierbaren beter te begrijpen en te ondersteunen.

Martha Rijkmans coacht vrouwen na (borst)kanker. In 2016 en 2018 had ze zelf borstkanker. ‘Mijn jarenlange ervaring als therapeut heb ik ingezet om mijzelf door dit proces heen te helpen. Ik deel dit graag met anderen.

Aanmelden is nodig voor deze informatieavond. Aanvang 19.30 uur. Meer informatie en aanmelden via telefoon (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl ) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).

Back To Top