Skip to content

Informatiebijeenkomst Levenstestament

Op woensdagavond 8 juni 2022 organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ te Woerden een bijeenkomst over het thema: ‘Het Levenstestament – de regie zelf in handen houden’. Gastspreker is mr. Tamara Ottens, notaris en estate planner bij Westdam Netwerk Notarissen.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: Wat kunt u regelen in een levenstestament; Het verschil met een ‘gewoon’ testament; Beperkingen aan de volmacht en wat gebeurt er als u niets regelt en u wordt wilsonbekwaam? Vóór de pauze geeft Tamara de gasten informatie over het onderwerp, waarbij er na de pauze gelegenheid is tot het stellen van vragen.

Deze bijeenkomst vindt plaats in Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg 12 te Woerden. Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.30 uur.

Om de bijeenkomst bij te wonen is het nodig om u van tevoren aan te melden. Aanmelden kan per telefoon (06-14004496), per email info@inloophuislevenmetkanker.nl of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ). Aan het bijwonen van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.

Back To Top