Skip to content

Inloophuis ‘Leven met kanker’ blijft open voor 1-op-1-activiteiten

In deze lockdownperiode blijft het Inloophuis ‘Leven met kanker’ open voor gasten die behoefte hebben aan een activiteit, een kopje koffie en een praatje.

Er zijn al gasten die creatief werken, bloemschikken, schilderen, reiki krijgen of gewoon een kopje koffie komen drinken, net waar behoefte aan is. Wel op afspraak, we kunnen twee gasten en een vrijwilliger tegelijk ontvangen per dag.

Wat we aanbieden, doen we uiteraard met in achtneming van de RIVM-richtlijnen. De ruimte is zo ingericht dat de gasten eb vrijwilligers elkaar op veilige afstand kunnen ontmoeten en een bescheiden activiteit doen, 1-op-1.

In deze tijd zijn we er in principe iedere ochtend van de werkweek. Dus wie behoefte heeft aan een bepaalde activiteit of aan een praatje, kan contact opnemen. Mailen of bellen om een plekje te reserveren is dus nodig. Dat mag via info@inloophuislevenmetkanker.nl, 0348-447643 / 06-14004496.

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.

Back To Top