Skip to content

Jonne en Rens haalden 154,95 euro op

Jonne Bekker had gelezen op In de Buurt dat het Inloophuis ‘Leven met kanker’ geld nodig had en besloot samen met zijn vriendje Rens Meijer een actie te doen. “We hebben mensen op de foto gezet en die konden er dan geld voor geven.” Ze haalden maar liefst 154,95 op. “De mensen hebben gemiddeld wel vijf euro gegeven.”

Jonne is opgegroeid met een moeder die in het fotovak zit en was een keer buiten foto’s aan het maken toen hij zijn vriendje tegenkwam die er ook enthousiast voor werd. “We hebben samen een bedrijfje opgezet en dat heet Camera Conté,” zegt de 11-jarige ondernemer. Het fotograferen voor het Inloophuis is gelijk ook een beetje promotie voor hun zelf. “We willen nog meer portretten maken en filmpjes. Dat doen we al voor bedrijven en dan vraag ik of we mogen filmen om te oefenen.” Met de actie voor het Inloophuis waren vier zaterdagen bezig. “Op woensdagmiddag gingen we de foto’s bewerken en naar de mensen toesturen.” In totaal maakten ze zo’n dertig portretten.

Het Inloophuis is er erg blij mee. Marjan Duurkoop: “Hier kunnen we weer materialen van kopen waar onze gasten mee werken. Zoals vandaag met het creatief werken met Catharina de Vries.”

Back To Top