Skip to content

Koninklijke Onderscheiding voor Dick Fokke

Ons bestuurslid Dick Fokke werd maandag 26 april verrast door burgemeester Victor Molkenboer. Reden van zijn bezoek? Een lintje, een mooie Koninklijke Onderscheiding. Hij werd geridderd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en was blij verrast. “Marianne had het aangevraagd en moest dus maanden haar mond niet voorbij praten. Een erg mooie waardering, maar zonder een goed thuisfront had ik dit allemaal niet kunnen doen.”

En er staat nogal wat op Dicks lijstje:

  • Voorzitter van de Kring Woerdense Tandartsen (tot 2012).
  • Bestuurslid en voorzitter (1986-2000) van ‘De Profronde van Woerden’. Bestuurslid (tot begin 2021 vicevoorzitter) van de Stichting Open Akoestisch Podium. Hij organiseert mede de open podiumavonden daarnaast zet hij zich in voor het Akoestival, waar lokale en regionale muzikanten de gelegenheid hebben om samen, zonder verplichtingen muziek te maken. Meneer onderhoudt het contact met de muzikanten, de horeca en de sponsoren.
  • Bestuurslid van het Inloophuis Leven met Kanker Woerden. hij vertegenwoordigt het Inloophuis bij de bijeenkomsten van de brancheorganisatie rondom het scholingsaanbod voor de vrijwilligers en is verantwoordelijk voor de scholing van de vrijwilligers. Daarnaast denkt en regelt mee aan de ontwikkeling en realisatie van nieuwe activiteiten en vormen van sponsoring.

Met die laatste functie hebben wij natuurlijk te maken. Hij is een zeer gewaardeerd bestuurslid die bruist van de ideeën.

Van harte gefeliciteerd Dick, van iedereen die bij ons Inloophuis betrokken is.

Back To Top