Skip to content

Lezing over Leven na dit leven 15 april

Op zaterdag 15 april a.s. van 10.30 tot 12.30 uur organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ te Woerden een bijeenkomst over het thema ‘Leven na dit leven’ voor mensen die een dierbare hebben verloren of in een situatie zitten waardoor ze graag meer willen weten over dit thema. Gastspreker is de in Harderwijk woonachtige Manon Arnold. Ze is werkzaam als medium en integratief coach.

Tijdens deze lezing neemt Manon je mee in haar persoonlijk verhaal. Ze vertelt over de momenten waarin ze zelf duidelijk heeft ervaren dat het bewustzijn na de fysieke dood niet ophoudt te bestaan. Verder staat ze stil bij hoe overleden dierbaren met hun nabestaanden kunnen communiceren en zij met hen, alsook hoe je hun aanwezigheid kunt (leren) voelen en welke (subtiele) tekens ze gebruiken als vorm van communicatie. “Voor mij is het meer dan duidelijk dat overleden dierbaren uit eigen vrije wil maar al te graag willen laten weten dat ze nog steeds om ons heen zijn. Dit als achtergeblevene te weten, te voelen en te ervaren kan zo enorm veel steun en troost bieden.”

Ook Angela Bueno de Mesquita, werkzaam als Spoed Eisende Hulp verpleegkundige, zal een mooie bijdrage leveren door haar persoonlijke verhaal te delen. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen en kunnen bezoekers persoonlijke ervaringen delen. Ben je geïnteresseerd in of heb je vragen over het leven na dit leven? Je bent van harte welkom op deze bijeenkomst. Voor meer informatie: https://www.manonarnold.com/

Deze bijeenkomst vindt plaats in Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg 12 te Woerden. Vanaf 10.15 uur is iedereen welkom. Het programma begint om 10.30 uur en duurt tot 12.30 uur. Je bent van harte welkom maar wel graag even aanmelden vooraf. Dit kan per telefoon (06-14004496), per email ( info@inloophuislevenmetkanker.nl) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl). Aan het bijwonen van deze lezing zijn geen kosten verbonden.

Back To Top