Skip to content

Mini verwenavond voor werkenden 13 juni

Op donderdagavond 13 juni is er om 19.30 uur een avond voor mensen die geraakt zijn door kanker, maar overdag gewoon moeten werken. Deze keer is het onderwerp ‘Goed voor je jezelf zorgen’, zowel van binnen als van buiten met tips en tricks van Karin Jacobs, schoonheidsspecialiste.

Karin komt uitleg geven over het belang van goede verzorging van de huid, ook gaan we zelf aan de slag en kunnen alle vragen over huidverzorging gesteld worden. We starten met koffie of thee en kennismaken met elkaar en met het huis, waarna de mini verwenavond voor de gasten van start gaat.

De avond wordt begeleid door de vrijwilligers Marian van Ieperen en Mieny Severs.

De ervaring leert dat mensen die met kanker te maken maar nog volop in het arbeidsproces zitten, overdag geen tijd hebben om ons Samen sterk huis te bezoeken. Daarom willen we hen de mogelijkheid bieden op een avond te komen en direct ook met gelijkgestemden in contact te komen. Samen ervaringen en tips uitwisselen over hoe je dit nu doet: werken en ziek zijn of ziek geweest zijn maar nog de gevolgen daarvan ondervinden. Wat kom je tegen, hoe ga je daarmee om?

Back To Top