Skip to content

Mooie gift van Haringparty

Mooie gift van Haringparty Woerden voor Inloophuis

Tijdens de Jaarlijkse Haringparty werd een veiling gehouden en de opbrengst van maar liefst 3.500 euro kwam ten goede aan Inloophuis ‘Leven met kanker’.

De Haringparty Woerden wordt jaarlijks georganiseerd door Grant Thornton, Ondernamen Woerden en La Gro Advocaten. Het vormt een ontmoetingspunt voor ondernemers, bestuurders en politici uit de regio die onder het genot van verse haring, heerlijke hapjes en gezellig entertainment informeel samenzijn.

Bestuurslid Dick Fokke nam de cheque in ontvangst namens het Inloophuis ‘Leven met kanker’ die op deze manier in staat blijft om de vele mooie activiteiten voor mensen met kanker en hun naasten te organiseren.
Uit onlangs gehouden landelijk onderzoek blijkt dat de meerwaarde van Inloophuizen groot is, zo ook die van het Woerdense Inloophuis dat bijdraagt aan de positieve gezondheid van gasten die hierdoor minder een beroep doen op zorg en sneller terugkeren in het arbeidsproces.

Op de foto: Ernst van Waveren van Grant Thornton Accountancy, Adriaan Norenburg van La Gro Advocaten,  Rosanne Bader van Ondernamen en Dick Fokke van Inloophuis ‘Leven met kanker’.

            

Back To Top