Skip to content

Online bijeenkomst Immuunsysteem

Op dinsdagavond 28 september om 19.30 uur is er een themabijeenkomst over het versterken van het immuunsysteem. Deze vindt online plaats en wordt gegeven door Marjolein Grotepass en Wike de Klerk, beide vrijwilliger in het Inloophuis.

Tijdens deze informatiesessie bekijken zij immuniteit vanuit verschillende invalshoeken en krijgen de deelnemers een holistisch beeld van hoe het immuunsysteem werkt en ook wat het immuunsysteem kan beïnvloeden. Aan de orde komen onderwerpen als:

  • Hoe werkt het immuunsysteem vanuit de Westerse visie (medisch), de Oosterse visie (Chinese visie), Metafysisch (natuurgeneeskundig);
  • Wat is het verschil tussen het immuunsysteem, gezondheid en vitaliteit;
  • Vitaliteit model (neemt alle aspecten mee);
  • Wat zijn de tekenen van een verzwakt immuunsysteem;
  • Wat kun je doen om je immuunsysteem te versterken.

Naast tips over hoe je je immuunsysteem kunt versterken, krijgen deelnemers ook verschillende handvatten mee om hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Er is ook de mogelijkheid om aan het eind vragen te stellen. De avond duurt tot uiterlijk 21.00 uur.

Aanmelden voor deze avond is nodig en graag per mail info@inloophuislevenmetkanker.nl, zodat we het juiste adres hebben om de link voor de bijeenkomst naartoe te sturen. Bellen voor meer informatie kan op 0348-447643 of informeer ernaar in het Inloophuis, openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl.

Back To Top