Skip to content

Samen sterk nieuws vol wetenswaardigheden

Onze eerste nieuwsbrief van het jaar is uitgekomen, het Samen sterk nieuws – april 2024, met daarin opgenomen het jaarverslag op pagina 3 en 4. We blikken terug op een jaar vol mooie activiteiten. Het is ons goed gegaan, ook financieel en dat is weer een hele geruststelling.

Verder in deze uitgave aandacht voor de verhalen van gasten en vrijwilligers, hun rol en de activiteiten die zij doen of geven. Zo vertelt Natascha Catoire over hoe belangrijk ons huis voor haar is geweest en gaat ze dieper in op het Gebroken Hartritueel. Ingrid van Kappelle blikt met vrijwilliger Baaike Brand (zie foto) terug op hun gesprekken over het onderwerp ‘Als je niet meer beter wordt’ en vrijwilliger Lily Michel vertelt welke voldoening ze haalt uit haar vrijwilligerswerk.

Ook kijken we alvast vooruit naar De 24 uur van Woerden en ons Samen sterk koor dat hier gaat optreden. Dit koor kan trouwens nog wel versterking gebruiken, dus zin om eens mee te doen om te kijken of het wat voor je is? Dat kan op de woensdagochtenden in de even weken, de eerstvolgende keren zijn op 15 en 29 mei waarop druk geoefend wordt voor De 24 uur, van harte welkom.

 

Back To Top