Skip to content

Thema-avond 28-2: Wat kan ik doen aan leefstijl

Op woensdagavond 28 februari om 19.30 uur verzorgt Esther Miltenburg – van Leer een avond over ‘Wat kan ik doen aan leefstijl tijdens of na kanker in het Samen sterk huis.’ Wat kan ik doen aan leefstijl tijdens of na kanker?’ Denk aan slaap, ontspannen, eten en bewegen. En is er ook een aanvullende behandeling die mij kan helpen?

Aan de orde komen bijvoorbeeld dat je anders wilt gaan eten, maar door alle mogelijke diëten niet meer ziet wat slim is om te doen; wat je zelf kunt doen om mogelijk minder last van bijwerkingen te hebben, je immuunsysteem te versterken, je geestelijk weer rustiger te voelen en te zoeken naar mogelijkheden om ondanks je ziekte met te kunnen blijven doen. Esther Miltenburg is oncologieverpleegkundige, Counselor, NLP-coach, Leefstijlcoach, Integrative zorgprofessional, Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur, Natuurcoach en Docent Complementaire Zorg aan de oncologieopleiding (UMC Academie).

Tijdens de avond

De inloop is vanaf 19.15 uur en het programma is van 19.30 tot 21.30 uur. Je bent van harte welkom! Aanmelden is nodig en kan telefonisch (06-14004496), per email (info@samensterkhuis.nl) of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).

240228 Thema-avond Wat kan ik doen aan leefstijl

Back To Top