Skip to content

Wandel mee op 10 september

Op zaterdag 10 september organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ een sponsorwandeling, een rondje Kamerik. De opbrengst  komt ten goede aan het Inloophuis. Iedereen die zich van tevoren inschrijft krijgt een inspiratiewaaier van het Inloophuis cadeau.

Voor deze unieke wandeling zijn wandelschoenen uiteraard zeer aan te bevelen want deze is 5, 14, 18 of 25 km kilometer lang en via knooppunten of de klompenpaden ‘s-Gravenslootpad, Houtdijkenpad en Teylingenpad te volgen. Starten kan tussen 09.00 en 12.00 uur bij Boer Bert aan ’s Gravesloot 14. Onderweg zijn er diverse interessante stops mogelijk: Bierbrouwen en Hop oogsten bij BoerBert, IVN gids Ad Versluis over de natuur rondom de Grecht en Stoomgemaal Teylingens, te bezoeken tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Toiletbezoek is mogelijk bij Boer Bert,  de Boerinn, het stoomgemaal en in Kanis en Kamerik bij de horeca. Bij Boer Bert is de mogelijkheid om iets te drinken en te eten: tosti’s, broodjes en soep. De opbrengst hiervan is ook voor het Inloophuis.

Kosten
De inschrijfkosten bedragen € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen en de opbrengst komt volledig ten goede aan Inloophuis ‘Leven met kanker’. Wie zich vooraf inschrijft krijgt onze Inspiratiewaaier cadeau!

Mee wandelen?
Vooraf inschrijven kan per mail via evenement@inloophuislevenmetkanker.nl, telefonisch op 0348-447643 / o6014004496 of persoonlijk tijdens openingstijden. Kijk hiervoor op www.inloophuislevenmetkanker.nl. Inschrijven kan ook op de dag zelf bij Boer Bert tussen 09.00 en 12.00 uur. Betalen kan ook vooraf bij het Inloophuis, maar ook ter plekke contant of via een QR-code.

Back To Top