Skip to content

We heten vanaf 1 mei: Samen sterk huis

Na bijna zeventien jaar verandert de naam van ons huis van Inloophuis ‘Leven met kanker’ naar ‘Samen sterk huis’.  En de aanleiding is een praktische reden.

Omdat alle huizen de toevoeging ‘Centrum voor leven met en na kanker’ hebben gekregen, moesten we wel nadenken over een nieuwe naam. Immers, de naam en de toevoeging zijn nagenoeg gelijk. Dat kostte ons wel wat hoofdbrekens. We vroegen gasten en vrijwilligers om mee te denken en daar kwamen vele mooie ideeën uit naar voren.

Samen sterk huis
Met de naam Samen sterk huis leggen we de nadruk op Samen sterk, want dat zijn we, dat bieden we, dat willen we uitstralen. Dat deden we al maar nu komt het ook in de naam tot uitdrukking. Natuurlijk is het voor iedereen wennen, maar we hopen dat deze naam snel zal inburgeren. Daaraan zal het krachtige logo zeker bijdragen. Dit door Studio Piraat in Woerden ontworpen logo is een beeldmerk dat, eenmaal bekend, voor zich spreekt. Je hoeft het maar te zien en je weet: dit is het Samen sterk huis.

E-mailadres toevoegen aan contacten
Om te voorkomen dat mail van af ons nieuwe e-mailadres in uw spam terecht komt, verzoeken we u ons e-mailadres info@samensterkhuis.nl toe te voegen aan uw contacten.

Back To Top