Skip to content

Weer mee wandelen?

Op zaterdag 11 september is er de jaarlijkse sponsorwandeling van ons Inloophuis. We nodigen iedereen uit om mee te wandelen. Ook dit jaar is er keuze uit drie afstanden: 5, 13 of 20 kilometer, dus wandelschoenen bevelen we van harte aan. De route is goed aangegeven door bordjes en start tussen 09.30 en 12.00 uur bij Cafetaria Venga Beach aan het Cattenbroekerstrand, Cattenbroekerdijk 13, Woerden. Onderweg zijn er drie locaties te bezoeken: natuur- en Milieueducatiecentrum De Kievit met informatie over de natuur en de daglonershuisjes; het Vauxhall museum van Ries van Leeuwen; de tentoonstelling van W.G. van der Hulst in het MIX-Museum.

Coronaproof

Inloophuis ‘Leven met kanker’ heeft goedkeuring van de gemeente voor deze wandeling. Mensen kunnen op verschillende tijden starten en lopen met hun eigen partner, gezin of huisgenoten. Bij de inschrijftafels buiten kan ook voldoende afstand gehouden worden.

Kosten

De kosten van de wandeling bedragen 10 euro per volwassene en voor kinderen is de wandeling 5 euro. De opbrengst komt geheel ten goede aan ons Inloophuis. Wie zich van tevoren aanmeldt, krijgt een inspiratiewaaier van ons Inloophuis cadeau. Inschrijven kan in het Inloophuis, dan ontvangt de deelnemer de waaier bij betaling direct.

Mee wandelen?

Vooraf inschrijven kan per mail via evenement@inloophuislevenmetkanker.nl, telefonisch op 0348-447643 / o6014004496 of persoonlijk tijdens openingstijden. Kijk hiervoor op www.inloophuislevenmetkanker.nl. Inschrijven kan ook op de dag zelf bij Venga Beach tussen 09.30 en 12.00 uur. Betalen kan ook vooraf bij het Inloophuis, maar ook ter plekke contact of via een Tikkie.

Aanmelden via de mail evenement@inloophuislevenmetkanker.nl kan ook, dan ligt de inspiratiewaaier klaar bij het startpunt: Venga Beach aan het Cattenbroekerstrand. Betalen kan van tevoren maar ook ter plekke, contant of via onze QR-code.

 

Back To Top