Skip to content

Workshop Teken je eigen levenslandschap

Op vrijdag 14 april om 10.00 uur is er een nieuwe workshop in het inloophuis ‘Leven met kanker’ met als thema ‘Teken je eigen levenslandschap’. De workshop wordt gegeven door de in Woerden woonachtige Evelien de Gier, gediplomeerd Levenscoach, Rouw en stervensbegeleider, en creatief therapeut.

Het maken van jouw eigen (rouw)landkaart is een mooie manier om bewust stil te staan bij wat je is overkomen. Ieder levenslandschap is uniek. In deze workshop ga je jouw eigen eiland van rouw intekenen. Daarmee sta je eens écht stil bij hoe jouw levenspad zich heeft gevormd, wat je daarbij tegenkwam; de hoogtes en de diepe dalen, de stroomversnellingen, de obstakels, de omwegen, de uitkijkpunten. Je hoeft echt niet creatief te zijn om dit te maken.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg 12 te Woerden. Vanaf 09.30 uur is iedereen welkom. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Je bent van harte welkom, en graag aanmelden per telefoon (06-14004496) e-mail (inloophuislevenmetkanker.nl) of in het inloophuis tijdens openingstijden. Zie ook de website www.levenmetkanker.nl  Aan het deelnemen aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

Back To Top