Skip to content

Over het Samen sterk huis

Het Samen sterk huis, centrum voor leven met en na kanker, biedt een ontspannen ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker en hun naasten in de regio Woerden. Ons huis biedt geen therapieën, maar ontmoetingen, begrip, huiselijkheid en activiteit. Onze gasten hebben te maken met de ziekte en de behandeling in elke fase, ook na genezing blijven ze vaak komen.

In het Samen sterk huis ben je te gast in een gezellige huiselijke omgeving. Het is een huis om gewoon even binnen te lopen, een centrum om allerlei activiteiten te doen, een plek om op verhaal te komen of je verhaal te vertellen, een plek om je thuis te voelen.

We bieden een gevarieerd activiteitenprogramma aan en de deelname is met uitzondering van het koor altijd gratis. Onze gastvrouwen, gastheren en creatieve vrijwilligers werken vanuit de visie: “door kanker bewust leven”. Alles is erop gericht om je te laten ervaren hoe je ondanks je ziekte midden in het leven kunt blijven staan. En hoe je daarin de balans kunt (her)vinden.

Partners, familieleden en vrienden van mensen met kanker kunnen ook altijd met hun verhaal, hun vragen en hun ervaringen in het Samen sterk huis terecht, want ook voor hen heeft de situatie immers ingrijpende gevolgen. Wij willen een plek bieden waar een ieder zich thuis voelt. Kanker heb je niet alleen!

Back To Top