Skip to content

Sponsoracties 2021

Rob van Hoogdalem fietst naar de Noordkaap

Rob van Hoogdalem fietst naar de Noordkaap en koppelt ons Inloophuis hieraan als goed doel. Hij vertrekt op dinsdag 1 juni. Rob had al een tijd lang het plan om naar de Noordkaap te fietsen en besloot zich laten sponsoren omdat hij het Inloophuis een warm hart toedraagt. Hij verloor zijn vriendin twee jaar geleden aan kanker, en ook zijn ex-vrouw en kinderen hebben een vorm van kanker. Iedereen die wil, kan hem en dus het Inloophuis steunen door te doneren. “Er blijft niets aan de strijkstok hangen, je kunt rechtstreeks doneren op de rekening van het Inloophuis.” Kijk voor meer informatie op de speciale pagina Noordkaap 2021.

Wandelweek van De 24 uur van Woerden

De Woerdense WandelWeek, door de 24 uur van Woerden, loopt van vrijdag 4 juni 17.00 uur t/m zondag 13 juni 17.00 uur 2021 en bestaat uit 10 dagen 24 uur coronaproof wandelen. Loop wanneer je wilt, zo vaak je wilt, zo ver als je wilt en met wie je wilt. Deelnemers laten zich sponsoren of doneren zelf geld voor ons Inloophuis ‘Leven met kanker’. En natuurlijk lopen deelnemers hun eigen heldenronde voor hun geliefden. Niks moet, veel mag en veel kan. Ontdek mooie plekjes in Woerden en omstreken en laat het Inloophuis leven. Wandelen is nog nooit zo leuk en belangrijk geweest! Alle details vind je binnenkort op de  De 24 uur van Woerden.

Opbrengst Wandelweek wordt verdubbeld

Het Nationaal Fonds tegen Kanker draagt bij aan patiëntgerichte projecten waar aandacht is voor voeding, bewegen en welzijn als onderdeel van de behandeling bij kanker. Om dat te stimuleren hebben zij de Samen Sterker donatieverdubbelaar in het leven geroepen om de deuren open te van de Inloophuizen. De 24 uur van Woerden heeft de Samen sterker donatieverdubbelaar aangevraagd en gekregen. Dat betekent dat alle opbrengsten die binnenkomen via de Woerdense Wandelweek door de 24 uur van Woerden verdubbeld worden. Dus extra reden om mee te wandelen en te doneren. lees er alles over op De 24 uur van Woerden – You’ll never walk alone.

Evelien zet inloophuizen fietsend op de kaart

Corona bleek in 2020 twee kansen met zich mee te brengen voor de 57-jarige Evelien van der Werff die eerder zelf tweemaal borstkanker overleefde. De eerste was het schrijven van een tweede boek ‘Dit boek brengt geluk’ en de tweede het stoppen met vliegen, na 34 jaar, bij de KLM. Ze gaat iets doen waar ze ook gelukkig van wordt: een creatieve bijdrage leveren aan de wereld van kanker.

Hoe? Door eind mei op de fiets te springen en in zes weken tijd langs alle 75 IPSO inloophuizen te fietsen. Door onderweg te vloggen, bloggen en de pers te woord te staan wil ze met de actie meer bekendheid geven aan de inloophuizen. Zij wil deze psychosociale ondersteuning namelijk beter vindbaar maken en laten zien dat hulp dichterbij is dan je denkt. Daarnaast wil ze hiermee geld ophalen voor de inloophuizen.

Op vrijdag 4 juni komt ze aan bij ons Inloophuis in Woerden. Mensen die haar willen ondersteunen kunnen dat doen via Huis in Actie van KWF.  Als Inloophuis willen we een stukje met haar mee fietsen vanaf Kameryck waar ze langs komt vanaf haar bezoek aan Inloophuis ‘t Anker in Mijdrecht.

Back To Top