Skip to content

Het Samen sterk huis is heel blij met alle verschillende sponsoracties die worden ondernomen. In de tekst over de acties van voor 1 mei 2023 staat nog Inloophuis ‘Leven met kanker’, de naam die we ruim 17 jaar voerden.

2022

De 24 uur van Woerden

De vijfde editie van De 24 uur van Woerden vond op 13 en 14 mei 2022 plaats in het Westdampark. Een hele nieuwe locatie vanwege Woerden 650 jaar stad dat dit jaar op allerlei manieren werd gevierd.

Deze editie was een doorslaand succes. Er is nog nooit zoveel geld bij elkaar gelopen en dat terwijl de animo vanwege Corona pas heel laat op gang kwam. Wij zijn er nog steeds ontroerd door. Dank iedereen die voor ons huis heeft gelopen. We kunnen dit huis zodoende nog lang laten bestaan.

Steun van het Oranjefonds

Het Oranjefonds maakte onze Tienerclub mogelijk die we samen met Handjehelpen, de Mantelzorgconsulent en Buurtwerk zijn gestart in 2022. De Chillavonden zijn bedoeld voor tieners die in de thuissituatie te maken hebben met kanker.

#jijdoetertoe. Dat zegt het Oranjefonds tegen mensen die om welke reden dan ook (tijdelijk) niet mee kunnen doen in de samenleving. En tegen de sociale initiatieven die zich voor hen inzetten. Zie het Oranjefonds

Roparun doneerde

Roparun droeg financieel bij zodat ons Inloophuis samen met Handjehelpen, de Mantelzorgconsulent en Buurtwerk kon starten met activiteiten voor tieners die in de thuissituatie te maken hebben met kanker, de zogenaamde Chillavonden. Op 20 mei 2022 werden we hierover geïnterviewd door Sebastiaan van Mill van Roparun Radio.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Zie Roparun

2021

Veiling Sportlust '46

In dit jaar werd de Sportlust ’46 veiling gehouden waarvan de opbrengst bestemd was voor Support Casper en voor  ons Inloophuis ‘Leven met kanker’. Een fotoreportage is te vinden op hun website Sportlust ’46.

Enorm bedankt voor deze steun.

Wikkelbedrijf Rijswijk

Wikkelbedrijf Rijswijk te Driebruggen bestond 50 jaar in 2020 en de onderneming werd door de ouders Co en Dineke overgedragen aan de derde generatie, zoon Johan. Johan zet samen met zijn vriendin Desiree het succesvolle bedrijf voort. In plaatst van een feest te vieren dat door Corona niet mogelijk was, werden gelden besteed aan goede doelen. Ook ons Inloophuis werd gul bedacht met 2.000 euro. Hiervoor willen wij de gehele familie Rijswijk ontzettend bedanken!

2020

Adventsactie

De opstandingskerk verkoopt jaarlijks adventskaarsen voor een goed doel. Dit jaar was ons Inloophuis de gelukkige. We ontvingen 1.733 euro en hebben dit concreet besteed aan een tuinset en een printer. Enorm bedankt hiervoor.

Gift voor 15 jarig bestaan

Vanwege ons 15-jarig bestaan op 9 december 2020 ontvingen we van de gemeente een cheque van 150 euro. We bedanken de gemeente hartelijk voor deze bijdrage, naast de jaarlijkse subsidie ruim 6.000 euro.

Huis in Actie

In oktober sloten we ons aan bij de campagne van het KWF ‘Huis in Actie’, speciaal voor Inloophuizen. Mensen kunnen hun eigen acties opzetten voor ons Inloophuis of gewoon geld doneren. Dat leverde ons een bedrag van 1.620 euro op.

Robin Hood

Gast Alex de Groot organiseerde een speciale sponsorwedstrijd bij Schietvereniging Robin Hood. Dit leverde maar liefst 1.300 euro op.

Sponsorwandeling voor Inloophuis ‘Leven met kanker’

Op zaterdag 12 september organiseerde Inloophuis ‘Leven met kanker’ een sponsorwandeling richting Linschoten en voor de echte wandelliefhebbers ook nog naar Montfoort. De opbrengst van het inschrijfgeld waren circa 2.000 euro. Eenzelfde bedrag ontvingen we door de flyeractie voor deze wandeling. Op de achterkant stond de mogelijkheid iets te doneren via onze QR-code. Ontzetten bedankt aan iedereen die meeliep of gewoon een bedrag doneerde.

Prachtige donatie Rabo Clubsupport

We zijn enorm blij met het bedrag van 1.778 euro van de Rabo Clubsupport actie. We eindigden op de achtste plaats en willen hiermee iedereen die op ons gestemd heeft van harte bedanken. Het is ontroerend hoe veel mensen ons Inloophuis een warm hart toedragen.

De 24 uur van Woerden

Eerder dit jaar keken we ontzettend uit naar 15 & 16 mei. Op deze data zou de 5de editie van de 24 uur van Woerden plaatsvinden. Helaas mag het dit jaar niet zo zijn door COVID19. Een enorme teleurstelling voor de mannen en vrouwen van de stuurgroep ’24 uur van Woerden’ die al veel tijd en werk hadden gestoken in de organisatie om er weer een fantastisch evenement van te maken. We willen ze daar enorm voor bedanken!

Blijf je ons steunen?

Als gevolg van COVID19 zijn veel van de sponsoracties die voor 2020 gepland stonden en waarvan (een gedeelte van) de opbrengst naar het Inloophuis ‘Leven met kanker’ zou gaan gecanceld. We willen iedereen bedanken die al bezig was met de organisatie van een evenement of actie. We vinden het ontzettend jammer dat de omstandigheden het onmogelijk maakt om de activiteiten te laten plaats vinden. We hopen op jullie steun te mogen blijven rekenen. Onder ‘steun ons’ ons vind je andere mogelijkheden om dit te doen.

Back To Top