Skip to content

Op zaterdag 6 mei vertrekt Rob van Hoogdalem voor een nieuwe actie voor ons Samen sterk huis en andere Centra voor leven met en na kanker in het land. Rijdend op een antieke tractor met daarachter een huisje op wielen waarin hij kan slapen doet hij alle gemeentes in Nederland aan. Ten eerste om alle centra te promoten en ten tweede om kazen van 5 en 12 kilo aan de man of vrouw te brengen. De opbrengst is voor ons huis en een deel gaat naar andere centra die de actie van Rob actief ondersteunen.

Het vertrek op zaterdag 6 mei gaat gepaard met vele muzikale noten. Excelsior speelt op die dag en het Woerdens Promskoor zingt mee, samen met vele andere koor(leden) uit Woerden en omgeving die hebben aangegeven mee te zullen zingen. Ook het Zingen voor je levenkoor dat sinds ene paar maanden aan ons huis is verbonden. Ze brengen vier nummers waaronder het speciaal voor deze actie geschreven Gouden Kazenlied dat ook al tijdens De 24 uur van Woerden, het Promsconcert en Havenconcert van 2022 te horen was. Het programma is van 11.00 tot 12.00 uur. Wij nodigen jullie van harte uit om die zaterdag naar het Kerkplein te komen en samen met ons Rob uit te zwaaien.

Rob is gedurende zijn hele tour weer te volgen via Facebook en ook op zijn website robskaastour.nl is de nodige informatie te vinden. Hier kun je ook een kaas bestellen die Rob dan persoonlijk komt brengen.

 

Back To Top