Skip to content

Expositie foto’s van gasten door Peter-Paul Oostveen

Op zaterdag 25 mei is de opening van een bijzondere expositie bij Galerie van Slagmaat. Peter-Paul Oostveen, gast van ons Samen sterk huis en vooral ook fotograaf, portretteert eens in de zoveel tijd gasten, waarvan een aantal de komende tijd te zien is bij Galerie van Slagmaat.

Het is een gewilde activiteit in ons Samen sterk huis en Peter-Paul fotografeerde in drie sessies al 27 gasten. Voorafgaand aan de fotoshoot kunnen gasten even langs bij visagiste Pauline. Peter-Paul: “De fotoshoot vindt plaats in een hele ontspannen sfeer en er is altijd tijd voor een grap en een grol. Na de shoot, waarvoor ik 20 minuten de tijd heb, krijgen de geportretteerden een aantal foto’s en kunnen daaruit een foto kiezen die ze het mooist vinden.” De foto’s die hij maakt zijn in principe niet bedoeld om te exposeren maar dat is nu anders. “Bij Mariëtte van Slagmaat, Galerie van Slagmaat, heb ik al eens laten vallen dat ik graag een keer wil exposeren, dus 1 + 1 = 3. Van een aantal geportretteerden mag ik het portret exposeren. Ik ben blij dat ik er aan begonnen ben en ik hoop de geportretteerden hierdoor een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dat gun ik ze van harte.”

Naast portretten van gasten, exposeert Peter-Paul ook nog een aantal andere portretten. Verder zijn er nog drie andere exposanten: Ilja Pronk – van der Post, Suzan Bastings en Herman Prins, dus voldoende te zien tijdens de expositie ‘Geïnspireerd’ bij Galerie van Slagmaat aan de Leidsestraatweg 36 in Woerden.

‘Geïnspireerd’ is te bewonderen van vrijdag 24 mei t/m zaterdag 8 juni op de vrijdagen en zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. De opening van deze expositie is op zaterdag 25 mei van 15.00 tot 17.00 uur waarbij iedereen van harte welkom is. Galerie van Slagmaat

Back To Top