Skip to content

Informatiebijeenkomst Werk en re-integratie

Op dinsdag 2 november om 19.30 uur verzorgt Astrid van Waart in Inloophuis ‘ Leven met kanker’ een informatiebijeenkomst over het thema ‘Kanker en Werk’. Astrid van Waart is coach bij Stap Nu, een re-integratiebureau dat gespecialiseerd is in Coaching en Re-integratie met of na kanker. Deze avond is bedoeld voor personen die zelf zijn getroffen door deze ziekte, maar zeker ook voor hun naasten of andere betrokkenen.

Met de diagnose kanker stap je in een andere, onbekende wereld. Medische aspecten en de behandelingen zijn de eerste periode vooral onderwerp van gesprek. Vaak komt na verloop van tijd het ‘dagelijks’ leven weer aan de orde, inclusief werk. Dikwijls roept dat veel vragen op, zowel bij degene die het overkomt als bij zijn of haar collega’s. Bijvoorbeeld: Wat is de rol van werk in je herstelproces? Kan je ook te hard van stapel lopen? Waar kun je hulp vinden? En wat doe je als je leidinggevende of bedrijfsarts iets van je verwacht waar je niet aan kunt voldoen, wat zijn je rechten en plichten daarbij? Werk, mits het voldoet aan bepaalde voorwaarden, kan je helpen bij het herstel en kan zelfs de kwaliteit van leven bevorderen. Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan we in op verschillende aspecten rondom het thema ‘Kanker en Werk’ en kan je al je vragen kwijt. We bieden een positieve en laagdrempelige bijeenkomst, geschikt voor iedereen die graag meer wenst te weten over hoe met deze ziekte om te gaan.

De avond is van 19.30-21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Toegang en consumpties zijn gesponsord. Voor nieuwe bezoekers is er een rondleiding met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’ op Wilhelminaweg 12 in Woerden. Informatie: telefoon (06-14004496), email ( info@inloophuislevenmetkanker.nl ) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.

 

Back To Top