Skip to content

Loop je met ons mee? Voor De 24 uur van Woerden!

Van vrijdag 31 mei 17.00 uur tot zaterdag 1 juni 17.00 uur vindt in het Westdampark de zesde editie plaats van De 24 uur van Woerden, je kent het vast en zeker. Ons Samen sterk huis is daar uiteraard vertegenwoordigd maar we hebben ook een eigen team. Wil je meelopen maar heb je geen team? Je kunt je bij ons aansluiten. Stuur dan een mail naar evenement@samensterkhuis.nl en we noteren je graag voor ons Samen sterk team waarna je ook alle benodigde informatie krijgt. Dus loop je met ons mee?

Loten en Kaarten voor Jonge helden!

Wil je loten verkopen voor De 24 uur van Woerden? Ze zijn onder andere in ons huis te koop voor 1 euro per stuk. Alle opbrengsten komen rechtstreeks ten goede aan de doelen. Er zijn geweldige prijzen te winnen en de prijsuitreiking is op zaterdag 1 juni om 15.00 uur.

Dan is er ook een sponsorloop voor de jonge lopers. Op zaterdag 1 juni van 10.00 tot 12.00 uur. Kinderen kunnen zich laten sponsoren en stempels halen langs de route. Bij een volle stempelkaart krijgen ze een ijsje van Torino. De kaarten zijn ook al in ons huis op te halen tijdens openingstijden, zie Adres en Openingstijden.

Informatie over De 24 uur van Woerden

De 24 uur van Woerden is een groots wandelevenement om geld in te zamelen voor ons Samen sterk huis en voor een onderzoek van het Prinses Maxima Centrum naar hersenstamkanker bij kinderen. Om te laten zien dat mensen die leven met kanker er niet alleen voor staan wandelen enthousiaste deelnemers 24 uur lang, in estafettevorm, door Woerden. Zij laten zich sponsoren en verzinnen ludieke acties om zo veel mogelijk geld voor de goede doelen binnen te halen. Op de website van De 24 uur van Woerden – You’ll never walk alone vind je alle nodige informatie.

 

 

Back To Top